Skip to main content

Webshop készítés

hány termékem lehet?

Egy-két terméktől több száz, vagy akár ezer terméked is lehet. Az általunk használt rendszerben nincsenek korlátok, megkötések. Viszont sok termék, és/vagy vásárló szám esetén mindenképpen kalkulálnod kell extra tárhelyköltségekkel.

szállítási opciók

Az általános szállítási módokon felül (személyes átvétel, ingyenes kiszállítás, futárszolgálatos kiszállítás) komplex megoldásokat is kínálunk, akár terméktípusokhoz, mérethez, súlyhoz, vagy szállítási cím alapján is. Igény esetén a webáruházat össze tudjuk kötni GLS, Foxpost, Postapont rendszerekkel is (akár automatikus adattovábbítással és címkenyomtatással is)

fizetési módok

Átutalás, készpénz, bankkártya és egészségpénztári kifizetés. Mind lehetséges, utánvétes opcióval is. Nem okoz gondot a népszerű bankkártyaelfogadó online platformok beépítése sem (pl. SimplePay, Barion). Akár rendszeres (pl havidíjas) feliratkozó kezelésre is van mód.

számlázó program integráció

A legnépszerűbb online számlázóprogramok beépítése is megoldható. Elérheztő szamlazz.hu vagy Billingo rendszerek integrációja is, akár teljesen automatizált számlázással is.

milyen keretrendszer?

Munkánk során wordpress keretrendszerre épülő woocommerce webshop motort használjuk. Ez a platform a világ legnépszerűbb e-commerce rendszere. Megbízható, felhasználóbarát és kivállóan bővíthető, bármilyen később felmerülé igény esetén is!

mennyibe kerül?

Árainkat nagyban befolyásolják a kért funkciók, ezért minden esetben egyedi ajánlatot adunk. Ezért ajánlatkéréskor mindenképpen írjd meg, hogy milyen opciókat szeretnél beépíteni webáruházadba. Iránymutatásként, az induló árunk 450 000 Ft + ÁFA.

Elérhetőségeink

E-mail: [email protected]
Iroda: 7621 Pécs, Király u. 42. 1. emelet
Facebook: facebook.com/alapdesign

Így értékeltetek minket

alap design
4.9
Based on 27 reviews
powered by Google
js_loader

Küldd el üzeneted most

1 munkanapon belül válaszolunk