Skip to main content

Weboldal készítés

milyen weboldalam lesz?

Munkánkhoz a világ legnépszerűbb tartalomkezelő keretrendszerét, a WordPresst használjuk. Tapasztalataink szerint a WordPress-nek van a legfelhasználóbarátabb kezelőfelülete, ezért a szövegek szerkesztése és a képek/videók utólagos feltöltése nem lesz nehezebb feladat mint egy e-mail megírása. A weboldal átadásakor ingyenes oktatást tartunk a leendő felhasználóknak.

mobil eszközökön is jól fog mutatni?

Különböző méretű képernyőkre általánosan optimalizált – telefonon, tableten, laptopon és hagyományos képernyőn is felhasználóbarát megjelenés. Nálunk ez nem feláras, hanem alap.

google találatokban elöl fog szerepelni?

Weboldalaink minden esetben a keresőoptimalizálási alapelvek betartásával készülnek, viszont manapság a keresőoptimalizálás fő eleme maga a tartalom. Ehhez kapcsolódóan adunk útmutatást és tanácsokat. Illetve rendelkezünk külön keresőoptimalizálási szolgáltatással is.

sablon vagy egyedi?

Munkánkhoz univerzális prémium sablonokat használunk, amikkel bármilyen funkcionális igényt ki tudunk elégíteni. Ezen felül minden weboldalunk egyénre szabott, teljesen egyedi (!) megjelenést kap.

biztonságos?

Igen! A megfelelően karbantartott, rendszeresen frissített WordPress weboldalak már alapból biztonságosak. Ezen felül minden weboldalt egy extra tűzfallal is ellátunk, hogy a biztonság ne legyen kérdés.

mennyibe kerül?

Minden esetben, a megküldött igények alapján, egyedi árajánlatot küldünk. Induló árunk : 320 000 Ft + ÁFA (ez egy általános céges bemutatkozó oldal elkészítésére vonatkozik)

Elérhetőségeink

E-mail: [email protected]
Iroda: 7621 Pécs, Király u. 42. 1. emelet
Facebook: facebook.com/alapdesign

Így értékeltetek minket

alap design
4.9
Based on 27 reviews
powered by Google
js_loader

Küldd el üzeneted most

1 munkanapon belül válaszolunk