WordPress weboldala van? Bővítené, vagy nem elégedett vele?
Nem költene teljesen új honlapra?

Nézze meg megoldásainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot most.

1 munkanapon belül válaszolunk!

Slider

Más néven diavetítés, vagy képes banner. A jelenlegi weboldalkészítési elvek szerint szinte elengedhetetlen kelléke a honlapoknak. Sok féle változata létezik. Valaki csak egyszerű képekkel tölti fel, valaki infografikákat helyez el rajtuk. Fontos céljuk a figyelem felkeltése és a szolgáltatások/ termékek egyszerű érthető bemutatása.

Egy slider lehet a weboldal lelke, az eladások fő motorja.

Ha Önnek nincs a weboldalán, ne habozzon, kérje segítségünket.

A világ első számú slider bővítményével a Slider Revolution-nel dolgozunk, így Önnek is garantáljuk a kimagasló technikai színvonalat, és kifogástalan működést! A lenti ár tartalmazza a Slider Revolution licensz díját is, amit így teljesen jogtisztán használhat weboldalához.

A bővitmény telepítésének ára, amely most kedvezményként tartalmazza 1 db kezdő slide/dia elkészítését is:

A szolgáltatás ára: 15 000 Ft

A hozzá tartozó további slide-ok tervezési díja

egyszerű design-nál (Kép+feliratok) 2500 Ft/db

bonyolult design-nál (több rétegű animációk) 5000 Ft/db

Mit ér a weboldal ha nem találnak rá a vevők? A kersőoptimalizálás, (angol nevén search engine optimalization – SEO) manapság elengedehetetlen egy honlap elkészítésekor.  A fogalom egy nagyon bonyolult és összetett folyamatot takar, aminek alapja, hogy a weboldal beállításai megfelelőek legyenek, megkönnyítsék a keresőrobotok dolgát, hogy felismerjék, miről is szól az oldal. Ezen felül rengeteget számít a megfelelő kulcsszavak elhelyezése az oldalon, az oldal látogatottsága, a hozzá köthető közösségi aktivitás és még számtalan dolog.

Mindennek az alapja, hogy a weboldalon a szükséges beállítások megfelelőek legyenek. Ezen múlik például, hogy milyen szöveg jelenik meg, amikor a Google találatai között felhozza weboldalunkat.

Erre az elérhető legjobb és egyben legnépszerűbb Yoast SEO bővítményt használjuk, melynek segítségével minden szükséges részletet be lehet állítani.

A szolgáltatás ára: 30 000 Ft

Maga a kersőoptimalizálás komplex folyamata természetesen ettől sokkal több mindenről szól, viszont e nélkül mit sem ér a többi erőfeszítés. Sok esetben már ezzel jelentős eredményeket lehet elérni

Keresőoptimalizálás

Többnyelvűsítés

Vannak külföldi partnerei? Szeretne külföldre terjeszkedni? Weboldala csak magyar nyelven érhető el?

Tudunk Önnek segíteni! A világ első számű többnyelvűsitő modulját használjuk (WPML) munkánk során, így a lehetőségek igen széles palettája elérhető most már Ön számára is. Olyan apróságokra is tudunk megoldást, hogy a honlapja felismerje a látogató böngészőjének a nyelvét, ehhez alkalmazkodva pedig az adott nyelven töltődjön be a kívánt tartalom.

A szolgáltatás ára: 30 000 Ft/nyelv*

*A szolgáltatás nem tartalmazza a szövegek lefordítását.

Biztonságban érzi weboldalát? A honlap készítői telepítettek biztonsági modulokat oldalára? Frissíti rendszeresen a bővitményeit?

Ha mindegyik kérdésre IGEN a válasza, akkor ez a szolgáltatás nem Önnek szól. Ha viszont bármelyikre NEM-mel válaszolna, akkor weboldala biztonsági kockázatot rejt, és fennáll a veszélye, hogy illetéktelenek hozzásjussanak bizalmas adataihoz, vagy átvegyék az irányítást weboldala felett.

Ne hagyja hogy ilyen történjen!

Felkutatjuk a biztonsági réseket, és többféle biztonsági modullal is ellátjuk weboldalát.

A szolgáltatás ára: 15 000 Ft

Biztonság

Kapcsolati űrlap

 Nincs honlapján olyan űrlap, ahol parnerei, vagy leendő vásárlói felvehetnék Önnel a kapcsolatot? Van, csak esetleg valami különlegesebbre vágyik? Kíváncsi lenne több információra, valamit változtatna? Fél, hogy nem érkeznek meg a küldött üzenetek?

Mindegyik problémával vevőket veszíthet! 

Vegye komolyan, legyen az Ön weboldalán is profi felület ahol elérik Önt!

A szolgáltatás ára (bonyolultságtól függően): 5-15 000 Ft

 Tudni szeretné mennyire népszerű weboldala? Arra kíváncsi mennyire eredményesek a kampányai? Átfogó információt szeretne látni látogairól, vagy éppen az apró részletek érdeklik?

Ha weboldalára nincsen feltelepítve a Google Analytics rendszere, akkor rendkívül sok értékes információtól esik el.

Ne kövesse el ezt a hibát! Ha nem tudja hogyan tudná megoldani, keressen minket, telepíttesse velünk és legyenek naprakész statisztikái.

A szolgáltatás ára: 5 000 Ft

Statisztikák

Gyorsítás

Lassú a weboldala? Panaszkodnak a partnerei, hogy nem minden töltődik be az oldalán? A vevői idő előtt elhagyják honlapján mert nem tudják kivárni a hosszú másodperceket amire betölt oldala? 

Van a problémára megoldásunk! Tapasztalataink szerint megfelelő optimalizálással jelentősen lehet növelni a weboldalak sebességét.

A szolgáltatás tartalmaz egy kezdeti elemzést, amin felmérjük a problémákat. Miután ezek javítását is elvégeztük, mérhető adatokkal igazoljuk a sebesség növekedését.

A szolgáltatás ára: 30 000 Ft

Lehangoló látványt nyújt, ha egy weboldalon elavult tartalmak, nem látható képek, rosszul megszerkesztett szövegek, nem működő linkek találhatóak. Viszont azt is megértjük, hogy sok esetben ez azért következik be, mert a vállalkozásoknak a napi munka elvégzése mellett egyszerűen nincs elég ideje ezekkel a dolgokkal foglalkozni. A másik eshetőség, hogy a honlap kezeléséhez nincs meg a megfelelő szaktudás.

A mai világban az egyik legfontosabb információs platform a cég weboldala, ezért azt folyamatosan naprakészen kellene tartani. Erre a problémára kínálunk megfizethető megoldást. Bízza Ön is profikra weboldala üzemeltetését.

Bízza szakemberekre honlapja üzemeltetését!

Árajánlat kérése egyszeri munkára és havi díjas konstrukcióban is lehetséges, a lenti űrlap elküldésével.

Karbantartás

Jelölje be melyik szolgáltatásunk érdekli, és kérje részletes ajánlatunkat.

1 munkanapon belül válaszolunk!

Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén, csomag kedvezményeket adunk!SZOLGÁLTATÁSOK:
SliderKeresőoptimailzálásTöbbnyelvűsítésBiztonságKapcsolati űrlapStatisztikákGyorsításKarbantartás

Az űrlap használatával engedélyezem, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adataimat.